wintcycling 2019

Andorra Wintcycling és un esdeveniment benèfic d’indoor cycling organitzat al costat d’Assandca, l’Associació andorrana contra el Càncer, amb l’objectiu de convertir-se en una cita anual de referència en el circuit d’esdeveniments d’indoor cycling i que es realitzarà a la temporada d’hivern, amb els millors instructors d’Andorra i Espanya.

A l’hivern pràcticament no s’organitzen enlloc esdeveniments d’indoor cycling i, sumat al fet que és temporada de neu a Andorra, pensem que pot esdevenir una cita de molt interès per tot els aficionats a aquest esport, tant d’Andorra com d’Espanya. 

A més, moltes vegades els esdeveniments d’indoor cycling van lligats en general a la col·laboració amb associacions de lluita contra el Càncer, entre altres, i per aquest motiu a més de ser un acte esportiu de molt interès, també pot generar una ajuda important de cara a la societat afectada per aquesta greu malaltia i també pot donar peu a una major conscienciació per part de tothom.

 

Patrocinador 2019

En aquesta edició comptem amb el suport i patrocini exclusiu de Vallnord Pal-Arinsal. Per aquest motiu, serà qui doni nom a l'esdeveniment i l'encarregat de la gestió de la venda d'entrades i paquets d'allotjament.

 
 

Vallnord Pal-Arinsal WINTCYCLING 2019

DATA: 23 de febrer
LLOC: Quart d’Arinsal (La Massana)
HORARI: De 10.00 h a 19.00 h
MODALITAT: 6 classes d’indoor cycling de 45 minuts, amb una pausa per dinar entre les 13.30 h i les 16.00 h.
DINAR: Arròs de muntanya, fruita i aigua.
INSCRIPCIÓ: 35 €. La inscripció inclou l’accés a les 6 classes, avituallaments, dinar i obsequis per a tots els participants.

APARCAMENT GRATUÏT A 50 M DE L’ESDEVENIMENT